STOLLER TÜRKİYE

KALSİYUM KLORÜR ÇÖZELTİSİ

 

Garanti Edilen İçerik (w/w)
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit(CaO) %12

 

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

 

Bitki Adı Kullanım Zamanı Yapraktan Uygulama Miktarı
Tarla Bitkileri: Yonca, Fasulye, Kanola, Mısır, Pamuk, Yer Fıstığı, Patates, Çeltik, Ayçiçeği, Şeker Pancarı, Tütün, Buğday, Arpa, Yulaf, Soya, ve Diğer Bitkiler Çiçek, tuber, koçan dönemi Yeteri miktarda suya 100-150 cc/da
Sebzeler: Enginar, Pancar, Havuç, Yapraklı Sebzeler, Salatalık, Domates, Çilek, Kavun, Karpuz, Patlıcan ve Diğer Sebzeler Çiçek sonrası meyve ilk tutum dönemi Yeteri miktarda suya 150-200 cc/da
Meyveler ve Diğer Ağaçlar: Badem, Elma, Kayısı, Avokado, Üzümsü Bitkiler, Kiraz, Narenciye, Bağ, Fındık, Nektarin, Zeytin, Şeftali, Fıstık, Nar, Erik, Armut, Ceviz ve Diğer Meyveler. Petal yaprakları döküldükten sonra ilk uygulama,
2 hafta sonra ikinci uygulama Yeteri miktarda suya 100-150 cc/da
Bitkilerin büyüme dönemine göre uygulama sırasında minimum veya maksimum dozlar uygulanabilir. Toplam uygulama miktarı uygulama sayısına göre bölünebilir.
Scroll to Top