STOLLER K-HIB

Sorunu Bildir Sizi Arayalım

STOLLER K-HIB

POTASYUM ÇÖZELTİSİ

 

Garanti Edilen İçerik (w/w)
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) %25

 

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

 

BİTKİLER YAPRAKTAN UYGULAMA MİKTARI  UYGULAMA ZAMANI
Tarla Bitkileri (Hububat, Mısır, Soya, Pamuk, Tütün, Ayçiçeği, Yer Fıstığı, Yem Bitkileri ,Çeltik, vs.) Yeteri miktarda su ile 200-300 cc/da Bitkiler 7-12 yapraklı olduktan sonra uygulanır. 10-14 gün ara ile tekrarlanır.
Sebzeler (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye, Bezelye, Kavun, Karpuz, Kabak, Marul,Lahana, Çilek, Karnabahar, Ispanak vs.) Yeteri miktarda su ile 200-300 cc/da İlk meyve tutumuyla birlikte başlanır. 10-14 gün ara ile tekrarlanır.
Narenciye vs. Yeteri miktarda su ile 200-300 cc/da Meyve oluşumundan itibaren 10-14 gün ara ile tekrarlanır
Soğan, Sarımsak,Havuç, Kereviz, Patates, Şeker Pancarı Yeteri miktarda su ile 200-300 cc/da Yumrular kabarmaya başlayınca (1 cm çapa ulaşınca), yeşil aksama püskürtülür. 10-14 gün ara ile tekrarlanır.
Zeytin, Fındık, Muz, Kiwi vs. Yeteri miktarda su ile 200-300 cc/da İlkbaharda uyanma ile birlikte uygulanır ve 3-4 hafta sonra tekrarlanır
Bağ Yeteri miktarda su ile 200-300 cc/da Meyve tutumunda, meyveler bezelye büyüklüğünde iken ve renklenme başlangıcında olmak üzere uygulanır.
Elma, Armut, Ayva, Ceviz, vs. Yeteri miktarda su ile 200-300 cc/da Meyve oluşumundan itibaren 10-14 gün ara ile tekrarlanır
Kayısı, Erik, Şeftali, Kiraz, Vişne, Badem vs. Yeteri miktarda su ile 200-300 cc/da Çekirdekleri sertleşmeye başlamasından itibaren uygulanır.
Genel Damlama Dozu: 2-3 L/Da