STOLLER TÜRKİYE

POTASYUM HUMAT

 

Garanti Edilen İçerik (w/w)
Organik Madde %30
Toplam (Hümik+Fulvik) Asit %65
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) %10
Maksimum Nem %20
pH Aralığı 9 – 11

 

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

 

 

BİTKİLER

 

UYGULAMA ZAMANI

UYGULAMA ŞEKLİ VE MİKTARI
TOPRAKTAN YAPRAKTAN
TARLA BİTKİLERİ Ekim öncesi: Ürün sıvı gübrelerle karıştırılarak kullanılabildiği gibi doğrudan  katı  gübrelerle  karıştırılarak   da  kullanılır.   Ekimden  önce veya sonra tatbik edilen yabancı ot ilaçları ile karıştırılarak da kullanılır.

Ekim esnasında: Sıvı  ve  katı  gübrelerle  karıştırılarak  toprağa tatbik edildiği gibi tek başına tohum yatağına verilerek de kullanılır.

200 Gr /Da                  Tohum yatağına veya bitkinin kök bölgesine 100 Litre Suya           25 Gr /Da
Hububat, Mısır, Soya, Pamuk, Tütün, Ayçiçeği, Yerfıstığı, Yem Bitkileri, Şeker Pancarı vs.
SEBZELER 1-   Fidelerin     şaşırtılması      esnasında    : 100 litre suya 250 gr. konur ve hazırlanan eriyiğe fidelerin kökleri bandırılarak dikilir.

2-   Vejetatif  büyüme sırasında Sulama, damlama, veya yağmurlama suyuna katılarak tatbik edilir. Damlama veya yağmurlama suyuna katılarak kullanılacak ise tavsiye edilen doz en az 10-15 litre suda karıştırıldıktan ve iyice eritildikten sonra kullanılmalıdır.

 200 Gr /Da                  Tohum yatağına veya bitkinin kök bölgesine  100 Litre Suya             25 Gr /Da
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye, Bezelye, Kavun, Karpuz,Kabak, Soğan, Sarımsak, Havuç, Marul, Lahana, Karnabahar, Kereviz Ispanak, Patates, Çilek v.s.
FİDANLIK – SERALAR Her ekim döneminde sulama veya damlama suyu ile toprağa verilir. Damlama veya yağmurlama suyu ile verilecekse 10-15 litre suda iyice eritilerek kullanılmalıdır. 200 Gr /Da                       Tohum yatağına veya bitkinin kök bölgesine 100 Litre Suya             25 Gr /Da
Süs Bitkileri Sebze vs.
MEYVELER Üç uygulama tavsiye edilmektedir:

1- Tomurcuk ve çiçeklenmenin hemen öncesinde,

2- Meyve oluşumunda,

3- Meyvelerin büyümelerinin devam ettiği mevsim ortasında toprağa tatbik edilir.

200 Gr /Da                   Tohum yatağına veya bitkinin kök bölgesine 100 Litre Suya             25 Gr /Da
Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Erik, Kiraz, Vişne, Bağ, Badem gibi Meyve Ağaçlarında, Narenciye (Portakal, Limon, Mandalina, Greyfurt), Zeytin
YEŞİL ALANLAR ÇİM İkbahar’dan itibaren 20-30 günlük aralıklarla 150-200 Gr/Da
Scroll to Top