STOLLER TÜRKİYE

SIVI MİKRO BİTKİ BESİN MADDELERİ KARIŞIMI

 

Garanti Edilen İçerik (w/w)
Suda Çözünür Bakır (Cu) %1,75
Suda Çözünür Mangan (Mn) %1,75
 Suda Çözünür Çinko (Zn)  %1,75

 

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

 

Bitki Adı Kullanım Zamanı Yapraktan Uygulama 
Tüm Tarla Bitkileri (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik, Yonca vs.)

Tüm Endüstri Bitkileri (Mısır, Pamuk Ayçiçeği, Soya, Yer Fıstığı, Ş. Pancarı vs.)

Tüm Açık Alan Sebzeciliğinde (Kavun, Karpuz, Fasulye, Domates, Biber, Patlıcan, Ispanak, Marul, Havuç, Kereviz, Brokoli, Karnabahar, Patates vs.)

Tüm Sera Sebzeciliğinde (Kavun, Karpuz, Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Çilek vs.)

Tüm Meyve Ağaçları (Badem, Bağ, Antep Fıstığı, Erik, Kaysı, Şeftali, Kiraz, Elma, Muz, Zeytin, Nektarin, Nar ve Narenciye)

 

 

Sezon boyunca 2-3  defa uygulanır

 

 

100-150 cc 100 L suya veya dekara

Scroll to Top