STOLLER TÜRKİYE

SIVI HALDEKİ HÜMİK ASİT

 

Garanti Edilen İçerik (w/w)
Organik Madde %7
Toplam (Hümik-Fulvik) Asit %14
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) %3
pH Aralığı 9.4 – 11.4

 

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

 

BİTKİLER UYGULAMA ŞEKLİ VE ZAMANLARI UYGULAMA MİKTARI
Topraktan Yapraktan
TARLA BİTKİLERİ Hububat, Mısır, Soya, Tütün, Pamuk, Yem Bitkileri Ayçiçeği, Şeker Pancarı vs. Ekim öncesi: Toprak ekime hazırlandıktan sonra uygulanır. Ekim Sonrası: Yaprak uygulaması bitkiler 20 – 25 cm boya ulaşınca uygulamaya başlanır ve gerekirse 20 gün sonra tekrarlanır.  400 cc/da 100 Lt Suya             50 cc/da
SEBZELER  Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye, Bezelye, Kabak, Kavun, Karpuz, Soğan Çilek, Sarımsak, Havuç, Marul, Lahana, Karnabahar, Kereviz, Patates, vs.  Fidelerin şaşırtılması esnasında ve Vegetatif büyüme sırasında: Bitkiler 20-25 cm boya ulaşınca uygulamaya başlanır ve gerekirse 20 gün sonra tekrarlanır.  

 250 cc/da

 

100 Lt Suya             50 cc/da

FİDANLIK VE SERALAR

Süs bitkileri, Diğer Sebze vs.

Ekim öncesi: Toprak ekime hazırlandıktan sonra uygulanır.

Ekim Sonrası: Vejetasyon boyunca 20 gün aralıklarla uygulanır

200 cc/da 100 Lt Suya                  50 cc/da
MEYVELER Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Kiraz, Vişne, Muz, Badem, Bağ, Erik, Narenciye Zeytin, Diğer Meyve Ağaçları Üç uygulama tavsiye edilmektedir:

1- Tomurcuk ve çiçeklenmenin hemen öncesinde.                                                       2- Meyve oluşumunda.                                 3- Meyvelerin büyümelerinin devam ettiği mevsim ortasında uygulama yapılır.

 

25 cc Ağaç Başına

 

100 Lt Suya                   50 cc/da

YEŞİL ALANLAR İlkbahar’dan itibaren 20-30 günlük aralıklarla 100 Lt Suya 200 cc/da
Yukarıda tavsiye edilen uygulama miktarı, toprak yapısına ve ürün cinsi ile yaşına göre değişebilir.
Scroll to Top