STOLLER TÜRKİYE

BİTKİSEL MENŞELİ SIVI ORGANİK GÜBRE

 

Garanti Edilen İçerik (w/w)
Organik Madde %35
Organik Karbon %15
Toplam Azot (N) %1,9
pH Aralığı 4,1 – 6,1

 

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

 

BİTKİLER UYGULAMA ŞEKLİ VE ZAMANI UYGULAMA DOZU
Topraktan Yapraktan
TARLA BİTKİLERİ  

Bitkiler 10-15  cm  boya  ulaştıktan  sonra 20 gün ara ile hasat sonuna kadar uygulanır.

 

150-250 cc/da

 

100 Litre Suya         50 cc/da

Hububat, Mısır, Soya, Pamuk, Tütün, Ayçiçeği, Yem Bitkileri, Şeker Pancarı vs.
SEBZELER  

 

Dikimden itibaren hasad sonuna kadar 15-20 gün ara ile uygulanır.

 

 

150-250 cc/da

 

 

100 Litre Suya        50 cc/da

Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye, Bezelye, Kavun, Karpuz, Kabak, Soğan, Sarımsak, Havuç, Marul, Lahana, Çilek, Karnabahar, Kereviz, Ispanak, Patates vs.
FİDANLIK VE SERALAR  

Dikimden itibaren hasad sonuna kadar 15-20 gün ara ile uygulanır.

 

150-250 cc/da

 

100 Litre Suya       50 cc/da

Süs bitkileri, Sebzeler vs.
MEYVELER Üç tatbikat tavsiye edilmektedir:

1- Tomurcuk ve çiçeklenmenin hemen öncesi dönemde.

2- Meyve oluşumunda.

3- Hasad sonuna kadar 15-20 gün aralıklar ile uygulanır

 

 

150-250 cc/ Ağaç Başına

 

 

100 Litre Suya       50 – 100 cc

Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Erik, Kiraz, Vişne, Badem gibi meyve ağaçlarında, Bağ, Narenciye , Fındık ve Zeytinde.
Scroll to Top