ÇÖZELTİDE BORATLI GÜBRE
Garanti Edilen İçerik (w/w)
Suda Çözünür Bor (B) | %8 |
KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI
YAPRAK UYGULAMASI İÇİN TAVSİYE EDİLEN DOZLAR
ÜRÜN | cc/da | UYGULAMA ZAMANI |
Tarla Bitkileri
(Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) |
100-150 |
Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır. |
Endüstri Bitkileri
(Mısır, Pamuk, Ayçiçeği, Soya) |
100-150 |
Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır. |
Açık Alan Sebzeciliğinde (Kavun, Karpuz, Fasulye, Enginar, Domates ) |
100-150 |
Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır. |
Sera Sebzeciliğinde
(Domates, Biber, Patlıcan) |
100-150 |
Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır. |
Meyve Ağaçları
(Badem, Bağ, Antep Fıstığı, Erik, Kayısı, Şeftali, Kiraz, Elma, Muz, Zeytin, ve Narenciye) |
100-150 |
Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır. |