STOLLER TÜRKİYE

ÇÖZELTİDE BORATLI GÜBRE

 

Garanti Edilen İçerik (w/w)
Suda Çözünür Bor (B)

pH

%8

7-9

 

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

YAPRAK UYGULAMASI İÇİN TAVSİYE EDİLEN DOZLAR

ÜRÜN cc/da UYGULAMA ZAMANI
Tarla Bitkileri
(Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik)

 200-300

Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan   7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır
Endüstri Bitkileri
(Mısır, Pamuk Ayçiçeği, Soya)

 200-300

Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır
Açık Alan Sebzeciliğinde
( Kavun, Karpuz, Fasulye, Enginar )

200-300

Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır
Sera Sebzeciliğinde
(Domates, Biber, Patlıcan)

200-300

Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır
Meyve Ağaçları

(Badem,Bağ, Antep Fıstığı, Erik, Kaysı, Şeftali, Kiraz, Elma,Muz, Zeytin ve Narenciye)

 

200-300

Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır.
Scroll to Top