STOLLER TÜRKİYE

KALSİYUM KLORÜR ÇÖZELTİSİ

 

Garanti Edilen İçerik (w/w)
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) %12
Suda Çözünür Bor (B) %0.5

 

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

 

BİTKİLER UYGULAMA DOZLARI (Yapraktan) UYGULAMA ŞEKLİ
Sebzeler; Domates, Salatalık, Biber vs  200-250 cc/da veya 100 lt su Bitkilerin genç dönemlerinden (fide-fidan) başlayarak, her dönemde (çiçek öncesi-sonrası, meyve oluşumu, hasat öncesi vs.) uygulanır.

Yapraktan uygulamalarda bitkiyi tamamen kaplamaya yetecek kadar su kullandığınızdan emin olunuz.

15-20      gün      aralıklarla      uygulanabilir. Sık aralıklarla düşük dozlu uygulamalar yapmak daha etkilidir.

 Çilek, Kavun, Karpuz, Bağ, Muz,  200-250 cc/da veya 100 lt su
 Narenciye ve Meyve Ağaçları  200-300 cc/da veya 100 lt su
Süs Bitkileri Karanfil, Gül vs  200-300 cc/da veya 100 lt su
 Pamuk, Mısır, Soya, Yer Fıstığı  200-400 cc/da veya 100 lt su
Şeker Pancarı, Patates, Havuç Soğan  200-400 cc/da veya 100 lt su
Scroll to Top