STOLLER TÜRKİYE

SIVI MİKRO BİTKİ BESİN MADDELERİ KARIŞIMI

 

İçerik (w/w)
Suda Çözünür Bor (B) %9
Suda Çözünür Molibden (Mo) %0.05

 

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

 

 

BİTKİ ADI UYGULAMA MİKTARI UYGULAMA ZAMANI
Tarla Bitkileri (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik, Domates) Yapraktan: 100-150 cc/100 Lt su Topraktan: Damla sulama suyu ile birlikte 400 cc/Da  Tüm sezon boyunca 2-3 kez uygulanır.
Endüstri Bitkileri (Mısır, Pamuk, Ayçiçeği, Soya) Yapraktan: 100-150 cc/100 Lt su Topraktan: Damla sulama suyu ile birlikte 400 cc/Da  Tüm sezon boyunca 2-3 kez uygulanır.
Açık Alan Sebzeciliğinde (Kavun, Karpuz, Fasulye, Enginar) Yapraktan: 100-150 cc/100 Lt su Topraktan: Damla sulama suyu ile birlikte 400 cc/Da  Tüm sezon boyunca 2-3 kez uygulanır.
 Sera Sebzeciliğinde (Domates, Biber, Patlıcan) Yapraktan: 100-150 cc/100 Lt su Topraktan: Damla sulama suyu ile birlikte 400 cc/Da  Tüm sezon boyunca 2-3 kez uygulanır.
Meyve Ağaçları(Badem, Bağ, Antep Fıstığı, Erik, Kayısı, Şeftali, Kiraz, Elma, Muz, Zeytin ve Narenciye)  Yapraktan: 100-150 cc/100 Lt su Topraktan: Damla sulama suyu ile birlikte 400 cc/Da  Tüm sezon boyunca 2-3 kez uygulanır.
Scroll to Top