STOLLER TÜRKİYE

NPK GÜBRE ÇÖZELTİSİ

 

Garanti Edilen İçerik (w/w)
Toplam Azot (N) %5
Üre Azotu (NH2-N) %5
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) %18
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)
%3
Biüresi Düşüktür

 

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

 

BİTKİLER UYGULAMA DOZLARI (Yapraktan) UYGULAMA ZAMANI
SEBZELER
Domates, Salatalık, Biber vs.
 250-400 cc/da veya 100 lt su  15-20 gün aralıklarla sezon boyunca 3-4 defa
Çilek, Kavun, Karpuz, Bağ, Muz  250-400 cc/da veya 100 lt su  15-20 gün aralıklarla sezon boyunca 3-4 defa
 Narenciye ve Meyve Ağaçları  250-400 cc/da veya 100 lt su Çiçek öncesi 1. uygulama, çiçek sonrası 2. uygulama, meyve oluşumunda 3. uygulama
 Süs Bitkileri, Karanfil, Gül, vs.  250-400 cc/da veya 100 lt su  15-20 gün aralıklarla sezon boyunca 3-4 defa
 Tarla Bitkileri  150-250 cc/da veya 100 lt su 4-6 yapraklı iken 1. uygulama, Çiçek öncesi 2. uygulama ve meyve oluşumunda 3. uygulama
 Şeker pancarı, Patates, Havuç, Soğan vs.  150-250 cc/da veya 100 lt su  15-20 gün aralıklarla sezon boyunca 3-4 defa
Scroll to Top