STOLLER TÜRKİYE

POTASYUM SÜLFAT

 

Garanti Edilen İçerik (w/w)
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) %50

 

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

 

BİTKİLER UYGULAMA ZAMANI YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU
Meyveler: Portakal, Limon, Mandalina, Greyfurt, Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz Meyve Tutumu ile başlayıp, 2 hafta ara ile 2-3 uygulama yapılır. 100 Litre Su/150-200 gr
Bağ İlk meyve tutumundan sonra birinci ve bundan 15 gün sonra ikinci uygulama. 100 Litre Su/150-200 gr
Çilek Fide dikiminden sonra 15-20 günlük aralıklarla 2-3 uygulama yapılır. 100 Litre Su/150-200 gr
Muz Meyve tutumu ile başlanır. 7-10 gün ara ile 2-3 uygulama yapılır. 100 Litre Su/150-200 gr
Hububat: Buğday, Arpa, Çeltik, Yulaf Sapa kalkma ve başaklanma döneminde 2 uygulama 100 Litre Su/150-200 gr
Sebzeler: Domates, Bezelye, Patlıcan, Fasulye, Kavun, Karpuz, Kabak, Hıyar, Biber, Meyveler fındık iriliğine geldikten sonra başlanır. 10-15 gün ara ile 3-4 uygulama yapılır. 100 Litre Su/150-200 gr
Marul, Ispanak, Lahana,

Maydonoz, Karnabahar,

İleri dönemde 15 gün arayla 2 uygulama yapılır. 100 Litre Su/150-200 gr
Havuç, Soğan, Sarımsak, Hasattan 30 gün önce 15 gün arayla 2 uygulama yapılır. 100 Litre Su/150-200 gr
Patates Hasattan 4 hafta önce 15 gün arayla 2 uygulama yapılır. 100 Litre Su/150-200 gr
Endüstri Bitkileri: Pamuk, Soya Fasulyesi, Yer Fıstığı, Mısır, Mercimek Pamukta bitkiler 4-5 yapraklı olunca kullanılmaya başlanır, koza tutma döneminde devam edilir. Diğer bitkiler için gelişme dönemi boyunca 3-4 uygulama yapılır. 100 Litre Su/150-200 gr
Tütün Hasattan 1 ay önce 1-2 uygulama 100 Litre Su/150-200 gr
Fındık, Kivi, Antep Fıstığı Bahar döneminde başlayarak bir sezonda 2-3 uygulama yapılır. 100 Litre Su/150-200 gr
Şeker Pancarı Bitkilere 4-6 yaprak döneminde başlayıp 15 gün arayla 3 uygulama yapılır. 100 Litre Su/150-200 gr
Zeytin Meyve tutumundan sonra 2 uygulama yapılır. 100 Litre Su/150-200 gr
Scroll to Top