STOLLER TÜRKİYE

NPK GÜBRE ÇÖZELTİSİ

 

Garanti Edilen İçerik (w/w)
Toplam Azot (N) %10
Nitrat Azotu (NO3-N) %1,5
Üre Azotu (NH2-N) %8,5
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) %8
 Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)  %5
 Suda Çözünür Bor (B)  %0,01
 Suda Çözünür Bakır (Cu)  %0,01
 Suda Çözünür Demir (Fe)  %0,03
 Suda Çözünür Mangan (Mn)  %0,02
 Suda Çözünür Çinko (Zn)  %0,03
Biüresi Düşüktür

 

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

 

 ÜRÜN UYGULAMA ZAMANI YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU
YAPRAĞI YENEN SEBZELER (Marul, Kıvırcık, Aysberg, Pırasa, Maydonoz, Ispanak, Karnabahar vb.)  Bitki yaprakları 2-3 adet olunca ve 2. çapadan sonra 15 gün ara ile 3-4 defa uygulanır.  100 lt su 200-300 cc
SEBZELER (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Karalahana vb.)  İlk tomurcuk, ilk çiçek başlangıcında meyve halinde 3-4 defa uygulanır.  100 lt su 200-300 cc
YUMRULU BİTKİLER (Havuç, Patates, Soğan, Sarmısak, Kavun, Karpuz, Kabak vb.) Bitki yaprakları 2-3 adet olunca ve 2. çapadan sonra 15 gün ara ile 3-4 defa uygulanır.  100 lt su 200-300 cc
MEYVELER(Şeftali, Kayısı, Elma, Muz, Kiraz, Erik, Armut, Kivi, Narenciye, Bağ v.b.)  Çiçeklenme öncesi %50 çiçeklendiğinde ve 10-15 gün ara ile 3-4 defa uygulanır.  100 lt su 200-300 cc
 FINDIK İlk uygulama meyve tutumu ile beraber daha sonraki uygulamalar 20-25 gün ara ile toplam 2-3 defa uygulanır.  100 lt su 200-300 cc
Scroll to Top