STOLLER TÜRKİYE

BİTKİSEL MENŞELİ SIVI ORGANİK GÜBRE

 

Garanti Edilen İçerik (w/w)
Toplam Organik Madde %40
Organik Karbon %18
Toplam Azot (N) %2
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) %4
pH Aralığı 3,1 – 5,1

 

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

 

 

BİTKİ ADI

UYGULAMA MİKTARI VE ŞEKLİ  

UYGULAMA ZAMANI

Damlama Sulama ile Topraktan Yapraktan
Tüm        Sera       Sebzeciliği (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye, Kavun, Karpuz, Soğan,Havuç, Patates, Çilek) vs.  1-1,5 lt / da 100 lt suya 100–125 cc Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.
Tüm  Açık   Alan  Sebzeciliği (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye, Kavun, Karpuz, Soğan, Havuç, Patates, Çilek) vs.  1-1,5 lt / da 100 lt suya 125-150 cc Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.
Tüm Yaprakları Yenen Kışlık Sebzeler(K.bahar, Pırasa, Ispanak, Marul, Kıvırcık, Aysberg ) vs. 1-1,5 lt / da 100 lt suya 125-150 cc İlkbahardan itibaren 20-30 gün aralıklar ile
Kavun, Karpuz, Kabak vs. 1-1,5 lt / da 100 lt suya 125-150 cc İlkbahardan itibaren 20-30 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.
Fidanlık, Süs Bitkileri vs. 0,5 lt / da 100 lt suya 100–125 cc Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.
Tüm Meyve Ağaçlarında (Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Kiraz, Vişne, Badem Bağ, Zeytin ve Narenciye ) vs.  2-4 lt / da  100 lt suya 125-150 cc Üç uygulama tavsiye edilmektedir. 1.Tomurcuk ve çiçeklenmenin öncesinde 2. Meyve oluşumunda 3. Hasat sonuna kadar
Tüm Endüstri Bitkileri (Mısır, Soya, Tütün, Pamuk, Ayçiçeği, Şeker Pancarı ) vs. 1-1,5 lt / da 100 lt suya 125-150 cc Bitkiler 10-15 cm boya ulaştıktan sonra 20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.
Tüm Tarla Bitkileri (Arpa, Buğday, Nohut, Mercimek) vs. 100 lt suya 125-150 cc Bitkiler 10-15 cm boya ulaştıktan sonra 20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.
Scroll to Top