STOLLER TÜRKİYE

NPK GÜBRESİ HARMANLANMIŞ

 

Garanti Edilen İçerik (w/w)
Toplam Azot (N) %10
Amonyum Azotu (NH4-N) %7,5
Nitrat Azotu (NO3-N) %2,5
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) %40
 Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)  %10
 Suda Çözünür Bakır (Cu)  %0,01
 Suda Çözünür Demir (Fe)  %0,02
 Suda Çözünür Mangan (Mn)  %0,01
 Suda Çözünür Çinko (Zn)  %0,01

 

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

 

ÜRÜN ADI UYGULAMA ZAMANI YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU
MEYVELER; Narenciye, portakal, limon, mandalina, greyfurt, elma, armut, kayısı, şeftali, erik, kiraz,  Sürgün faaliyeti ile başlayıp 2 hafta ara ile 2-3 uygulama  100 Litre Su / 150-200 gr
Bağ İlk meyve tutumundan önce birinci ve bundan 15 gün sonra ikinci uygulama yapılır. 100 Litre Su / 150-200 gr
Fındık Bahar döneminde başlayarak bir sezonda 2-3 uygulama yapılır 100 Litre Su / 150-200 gr
Zeytin Yetiştirme süresi boyunca 3-4 uygulama yapılır 100 Litre Su / 150-200 gr
Muz Çiçeklenme döneminde başlanır.

7-10 gün ara ile 2-3 uygulama yapılır

100 Litre Su / 150-200 gr
SEBZELER; Domates, biber, patlıcan, hıyar, kavun, karpuz, kabak, fasulye, bezelye, İlk gelişme devresinde başlanır. Çiçeklenme döneminden itibaren 10-15 gün ara ile 3-4 uygulama yapılır.  

100 Litre Su / 150-200 gr

Marul, ıspanak, lahana, maydanoz, karnabahar İlk   gelişme   devresinde    başlanır. İleri dönemde 15 gün ara ile devam edilir. 100 Litre Su / 150-200 gr
Havuç, Soğan, Sarımsak İlk gelişme devresinde  başlanır. 15 gün arayla 2-3 uygulama yapılır. 100 Litre Su / 150-200 gr
Çilek Fide dikiminden itibaren 15-20 gün aralıklarla 2-3 uygulama yapılır. 100 Litre Su / 150-200 gr
Scroll to Top