AZOTLU GÜBRE ÇÖZELTİSİ
Garanti Edilen İçerik (w/w)
Toplam Azot (N) | %15 |
Üre Azotu (NH2-N) | %15 |
Biüre | Biüresi düşüktür. |
KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI
Bitki Adı | Kullanım Zamanı | Yapraktan Uygulama Miktarı | ||
Tarla Bitkileri:
Yonca, Fasulye, Kanola, Yonca, Mısır, Pamuk, Yer Fıs ğı, Patates, Çel k, Ayçiçeği, Şeker Pancarı, Tütün, Buğday, Arpa, Yulaf, Soya, ve Diğer Bitkiler |
Çiçek, tuber, koçan dönemi | Yeteri miktarda suya 100-150 cc/da | ||
Sebzeler:
Enginar, Pancar, Havuç, Yapraklı Sebzeler, Salatalık, Domates, Çilek, Kavun, Karpuz, Patlıcan ve Diğer Sebzeler |
Çiçek sonrası meyve ilk tutum dönemi | Yeteri miktarda suya 150-200 cc/da | ||
Meyveler ve Diğer Ağaçlar:
Badem, Elma, Kayısı, Avokado, Üzümsü Bitkiler, Kiraz, Narenciye, Bağ, Fındık, Nektarin, Zey n, Şe ali, Fıs k, Nar, Erik, Armut, Ceviz ve Diğer Meyveler. |
Petal yaprakları döküldükten sonra ilk uygulama, 2 ha a sonra ikinci uygulama | Yeteri miktarda suya 100-150 cc/da | ||
Bitkilerin büyüme dönemine göre uygulama sırasında minimum veya maksimum dozlar uygulanabilir. Toplam uygulama miktarı uygulama sayısına göre bölünebilir. |