İçeriğe atla

STOLLER TÜRKİYE

Facebook-f Twitter Youtube Instagram Linkedin
Web Ödeme
Teknik Destek
  • EN
  • RU
  • العربية
  • Anasayfa
  • Stoller
    • Stoller Türkiye
    • Tarihçe
    • Vizyon, Misyon ve Değerler
    • Stoller Akademi
    • Stoller Grup
  • Ürünler
  • Bitkiler
    • Gübreleme Programları
  • Haberler
  • Satış Ekibi
  • Deneme Sonuçları
  • İletişim
Menu
  • Anasayfa
  • Stoller
    • Stoller Türkiye
    • Tarihçe
    • Vizyon, Misyon ve Değerler
    • Stoller Akademi
    • Stoller Grup
  • Ürünler
  • Bitkiler
    • Gübreleme Programları
  • Haberler
  • Satış Ekibi
  • Deneme Sonuçları
  • İletişim

K-NOW

  • ACTION DF-MIX
  • ALGROW
  • B-FORGE
  • BALANCE DF-30
  • BALANCER
  • BUD FEED
  • FLOWER POWER
  • FRUIT POWER
  • FULVAMIN
  • GOLDEN HARVEST PLUS GA
  • HARVEST MORE 10-55-10+TE
  • HARVEST MORE 12-35-5+ (4 CaO )+ TE
  • HARVEST MORE 20-20-20+TE
  • HARVEST MORE 5-10-27 (5,5 CaO+2,5 MgO)+TE
  • HARVEST MORE 5-5-45+TE
  • K-NOW
  • KEY FEEDS ZINC
  • KEY FEEDS IRON
  • KEY FEEDS MANGANESE
  • KEYLATE COPPER
  • LIQHUMUS
  • LIQUID MAXFOLI
  • MAX BZNFE
  • MAX FRUIT
  • MAXFOLI 10-40-10+ME
  • MAXFOLI 11-5-42+ME
  • MAXFOLI 20-20-20+ME
  • MAXFOLI CAN
  • MAXFOLI K
  • MAXFOLI ZINC PLUS
  • MAXMAJOR
  • MAXPLUS 9+B
  • MAXSOLI 10-40-10 (2MGO)+ME
  • MAXSOLI 11-5-38 (2MGO)+ME
  • MAXSOLI 16-8-24 (2MGO)+ME
  • MAXSOLI 18-18-18 (2MGO)+ME
  • MAXTECH
  • NITRO PLUS 9+B
  • PERLHUMUS
  • POWHUMUS
  • R-LIEF
  • SETT
  • STOLLER 10 S
  • STOLLER 10 X
  • STOLLER K-HIB
  • STOLLER N-HIB
  • STOLLER P-HIB
  • STOLLER’S ROOT POWER
  • MOVER
  • WHITE LABEL BORON
  • WHITE LABEL MAGNESIUM

Hızlı Ürüne Git

Tüm Ürünlere Geri Dön
Ürün Etiketi
Ürün Tescili

Sorunu Bildir Sizi Arayalım

K-NOW

POTASYUM ÇÖZELTİSİ

 

Garanti Edilen İçerik (w/w)
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) %30

 

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

 

BİTKİLER UYGULAMA DOZU (Yapraktan) UYGULAMA ŞEKLİ VE ZAMANLARI
Tarla Bitkileri Hububat, Mısır, Soya, Pamuk, Tütün, Ayçiçeği, Yer Fıstığı, Çeltik, Yem Bitkileri vs.  Yeteri miktarda su ile 200-300 cc/da  Bitkiler 7-12 yapraklı olduktan sonra uygulanır. 10-14 gün ara ile tekrarlanır.
Sebzeler    Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye, Bezelye, Kavun, Karpuz, Kabak, Marul, Çilek, Karnabahar, Ispanak vs.  Yeteri miktarda su ile 200-300 cc/da  İlk meyve tutumuyla birlikte başlanır. 10-14 gün ara ile tekrarlanır.
Narenciye vs. Yeteri miktarda su ile 200-300 cc/da Meyve oluşumundan itibaren 10-14 gün ara ile tekrarlanır
Soğan, Sarımsak, Havuç, Kereviz, Patates, Şeker Pancarı Yeteri miktarda su ile 200-300 cc/da Yumrular kabarmaya başlayınca (1 cm çapa ulaşınca), yeşil aksama püskürtülür. 10-14 gün ara ile tekrarlanır.
Zeytin, Fındık, Muz, Kivi vs. Yeteri miktarda su ile 200-300 cc/da İlkbaharda uyanma ile birlikte uygulanır ve 3-4 hafta sonra tekrarlanır
Bağ Yeteri miktarda su ile 200-300 cc/da Meyve tutumunda, meyveler bezelye büyüklüğünde iken ve renklenme başlangıcında olmak üzere uygulanır.
Elma, Armut, Ayva, Ceviz, vs. Yeteri miktarda su ile 200-300 cc/da Meyve oluşumundan itibaren 10-14 gün ara ile tekrarlanır
Kayısı, Erik, Şeftali, Kiraz, Vişne, Badem vs. Yeteri miktarda su ile 200-300 cc/da Çekirdekleri sertleşmeye başlamasından itibaren uygulanır.

Tel: +90 (232) 873 44 45 | Eposta: [email protected]

Facebook-f Twitter Youtube Instagram Linkedin
  • Stoller Türkiye
  • KVKK Aydınlatma Metinleri ve Çerez Politikamız
  • Yönet
Scroll to Top