KALSİYUM KLORÜR ÇÖZELTİSİ
Garanti Edilen İçerik (w/w)
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit(CaO) | %12 |
KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI
Bitki Adı | Kullanım Zamanı | Yapraktan Uygulama Miktarı | ||
Tarla Bitkileri: Yonca, Fasulye, Kanola, Mısır, Pamuk, Yer Fıstığı, Patates, Çeltik, Ayçiçeği, Şeker Pancarı, Tütün, Buğday, Arpa, Yulaf, Soya, ve Diğer Bitkiler | Çiçek, tuber, koçan dönemi | Yeteri miktarda suya 100-150 cc/da | ||
Sebzeler: Enginar, Pancar, Havuç, Yapraklı Sebzeler, Salatalık, Domates, Çilek, Kavun, Karpuz, Patlıcan ve Diğer Sebzeler | Çiçek sonrası meyve ilk tutum dönemi | Yeteri miktarda suya 150-200 cc/da | ||
Meyveler ve Diğer Ağaçlar: Badem, Elma, Kayısı, Avokado, Üzümsü Bitkiler, Kiraz, Narenciye, Bağ, Fındık, Nektarin, Zeytin, Şeftali, Fıstık, Nar, Erik, Armut, Ceviz ve Diğer Meyveler. | Petal yaprakları döküldükten sonra ilk uygulama, 2 hafta sonra ikinci uygulama | Yeteri miktarda suya 100-150 cc/da | ||
Bitkilerin büyüme dönemine göre uygulama sırasında minimum veya maksimum dozlar uygulanabilir. Toplam uygulama miktarı uygulama sayısına göre bölünebilir. |