İçeriğe atla

STOLLER TÜRKİYE

Facebook-f Twitter Youtube Instagram Linkedin
Web Ödeme
Teknik Destek
  • EN
  • RU
  • العربية
  • Anasayfa
  • Stoller
    • Stoller Türkiye
    • Tarihçe
    • Vizyon, Misyon ve Değerler
    • Stoller Akademi
    • Stoller Grup
  • Ürünler
  • Bitkiler
    • Gübreleme Programları
  • Haberler
  • Satış Ekibi
  • Deneme Sonuçları
  • İletişim
Menu
  • Anasayfa
  • Stoller
    • Stoller Türkiye
    • Tarihçe
    • Vizyon, Misyon ve Değerler
    • Stoller Akademi
    • Stoller Grup
  • Ürünler
  • Bitkiler
    • Gübreleme Programları
  • Haberler
  • Satış Ekibi
  • Deneme Sonuçları
  • İletişim

FULVAMIN

  • ACTION DF-MIX
  • ALGROW
  • B-FORGE
  • BALANCE DF-30
  • BALANCER
  • BUD FEED
  • FLOWER POWER
  • FRUIT POWER
  • FULVAMIN
  • GOLDEN HARVEST PLUS GA
  • HARVEST MORE 10-55-10+TE
  • HARVEST MORE 12-35-5+ (4 CaO )+ TE
  • HARVEST MORE 20-20-20+TE
  • HARVEST MORE 5-10-27 (5,5 CaO+2,5 MgO)+TE
  • HARVEST MORE 5-5-45+TE
  • K-NOW
  • KEY FEEDS ZINC
  • KEY FEEDS IRON
  • KEY FEEDS MANGANESE
  • KEYLATE COPPER
  • LIQHUMUS
  • LIQUID MAXFOLI
  • MAX BZNFE
  • MAX FRUIT
  • MAXFOLI 10-40-10+ME
  • MAXFOLI 11-5-42+ME
  • MAXFOLI 20-20-20+ME
  • MAXFOLI CAN
  • MAXFOLI K
  • MAXFOLI ZINC PLUS
  • MAXMAJOR
  • MAXPLUS 9+B
  • MAXSOLI 10-40-10 (2MGO)+ME
  • MAXSOLI 11-5-38 (2MGO)+ME
  • MAXSOLI 16-8-24 (2MGO)+ME
  • MAXSOLI 18-18-18 (2MGO)+ME
  • MAXTECH
  • NITRO PLUS 9+B
  • PERLHUMUS
  • POWHUMUS
  • R-LIEF
  • SETT
  • STOLLER 10 S
  • STOLLER 10 X
  • STOLLER K-HIB
  • STOLLER N-HIB
  • STOLLER P-HIB
  • STOLLER’S ROOT POWER
  • MOVER
  • WHITE LABEL BORON
  • WHITE LABEL MAGNESIUM

Hızlı Ürüne Git

Tüm Ürünlere Geri Dön
Ürün Etiketi
Ürün Tescili

Sorunu Bildir Sizi Arayalım

FULVAMIN

BİTKİSEL MENŞELİ SIVI ORGANİK GÜBRE

 

Garanti Edilen İçerik (w/w)
Organik Madde %35
Organik Karbon %15
Toplam Azot (N) %1,9
pH Aralığı 4,1 – 6,1

 

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

 

BİTKİLER UYGULAMA ŞEKLİ VE ZAMANI UYGULAMA DOZU
Topraktan Yapraktan
TARLA BİTKİLERİ  

Bitkiler 10-15  cm  boya  ulaştıktan  sonra 20 gün ara ile hasat sonuna kadar uygulanır.

 

150-250 cc/da

 

100 Litre Suya         50 cc/da

Hububat, Mısır, Soya, Pamuk, Tütün, Ayçiçeği, Yem Bitkileri, Şeker Pancarı vs.
SEBZELER  

 

Dikimden itibaren hasad sonuna kadar 15-20 gün ara ile uygulanır.

 

 

150-250 cc/da

 

 

100 Litre Suya        50 cc/da

Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye, Bezelye, Kavun, Karpuz, Kabak, Soğan, Sarımsak, Havuç, Marul, Lahana, Çilek, Karnabahar, Kereviz, Ispanak, Patates vs.
FİDANLIK VE SERALAR  

Dikimden itibaren hasad sonuna kadar 15-20 gün ara ile uygulanır.

 

150-250 cc/da

 

100 Litre Suya       50 cc/da

Süs bitkileri, Sebzeler vs.
MEYVELER Üç tatbikat tavsiye edilmektedir:

1- Tomurcuk ve çiçeklenmenin hemen öncesi dönemde.

2- Meyve oluşumunda.

3- Hasad sonuna kadar 15-20 gün aralıklar ile uygulanır

 

 

150-250 cc/ Ağaç Başına

 

 

100 Litre Suya       50 – 100 cc

Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Erik, Kiraz, Vişne, Badem gibi meyve ağaçlarında, Bağ, Narenciye , Fındık ve Zeytinde.

Tel: +90 (232) 873 44 45 | Eposta: [email protected]

Facebook-f Twitter Youtube Instagram Linkedin
  • Stoller Türkiye
  • KVKK Aydınlatma Metinleri ve Çerez Politikamız
  • Yönet
Scroll to Top