NPK GÜBRE ÇÖZELTİSİ
Garanti Edilen İçerik (w/w)
| Toplam Azot (N) | %5 |
| Üre Azotu (NH2-N) | %5 |
| Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | %18 |
| Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) |
%3 |
| Biüresi Düşüktür |
KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI
| BİTKİLER | UYGULAMA DOZLARI (Yapraktan) | UYGULAMA ZAMANI |
| SEBZELER Domates, Salatalık, Biber vs. |
250-400 cc/da veya 100 lt su | 15-20 gün aralıklarla sezon boyunca 3-4 defa |
| Çilek, Kavun, Karpuz, Bağ, Muz | 250-400 cc/da veya 100 lt su | 15-20 gün aralıklarla sezon boyunca 3-4 defa |
| Narenciye ve Meyve Ağaçları | 250-400 cc/da veya 100 lt su | Çiçek öncesi 1. uygulama, çiçek sonrası 2. uygulama, meyve oluşumunda 3. uygulama |
| Süs Bitkileri, Karanfil, Gül, vs. | 250-400 cc/da veya 100 lt su | 15-20 gün aralıklarla sezon boyunca 3-4 defa |
| Tarla Bitkileri | 150-250 cc/da veya 100 lt su | 4-6 yapraklı iken 1. uygulama, Çiçek öncesi 2. uygulama ve meyve oluşumunda 3. uygulama |
| Şeker pancarı, Patates, Havuç, Soğan vs. | 150-250 cc/da veya 100 lt su | 15-20 gün aralıklarla sezon boyunca 3-4 defa |