MANGAN TUZU
Garanti Edilen İçerik (w/w)
Suda Çözünür Mangan (Mn) | %17 |
KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI
UYGULAMA ŞEKLİ | UYGULAMA MİKTARI | UYGULAMA ZAMANI |
Yapraktan Uygulama | 100–200 gr/100 Litre Su | Sezon boyunca 2–3 uygulama |
Damlama Sulama İle Uygulama | 200–250 gr/da | |
Topraktan Uygulama | 100–200 gr/da | Tohum yatağı hazırlanmadan önce tarlaya uygulayınız. |
Yonca, Buğday, Badem, Arpa, Yulaf, Mısır, Pamuk, Yer Fıstığı, Ayçiçeği, Patates, Ş. Pancarı, Tütün, Çeltik, S Fasulyesi, Sorgum, Şalgam, Kuş Üzümü, Bağ, Antep Fıstığı, Muz, Kolza, Fındık, Elma, Erik, Kivi, Kiraz, Narenciye, Şeftali, Ceviz, Armut, Kayısı, Vişne, Enginar, Avokado, Brokoli, Lahana, Karnabahar, Havuç, Kereviz, Salatalık, Domates, Kavun, Karpuz, Biber, Marul, Patlıcan, Kuşkonmaz ve diğer bitkilerde ; |