İçeriğe atla

STOLLER TÜRKİYE

Facebook-f Twitter Youtube Instagram Linkedin
Web Ödeme
Teknik Destek
  • EN
  • RU
  • العربية
  • Anasayfa
  • Stoller
    • Stoller Türkiye
    • Tarihçe
    • Vizyon, Misyon ve Değerler
    • Stoller Akademi
    • Stoller Grup
  • Ürünler
  • Bitkiler
    • Gübreleme Programları
  • Haberler
  • Satış Ekibi
  • Deneme Sonuçları
  • İletişim
Menu
  • Anasayfa
  • Stoller
    • Stoller Türkiye
    • Tarihçe
    • Vizyon, Misyon ve Değerler
    • Stoller Akademi
    • Stoller Grup
  • Ürünler
  • Bitkiler
    • Gübreleme Programları
  • Haberler
  • Satış Ekibi
  • Deneme Sonuçları
  • İletişim

MAXFOLI K

  • ACTION DF-MIX
  • ALGROW
  • B-FORGE
  • BALANCE DF-30
  • BALANCER
  • BUD FEED
  • FLOWER POWER
  • FRUIT POWER
  • FULVAMIN
  • GOLDEN HARVEST PLUS GA
  • HARVEST MORE 10-55-10+TE
  • HARVEST MORE 12-35-5+ (4 CaO )+ TE
  • HARVEST MORE 20-20-20+TE
  • HARVEST MORE 5-10-27 (5,5 CaO+2,5 MgO)+TE
  • HARVEST MORE 5-5-45+TE
  • K-NOW
  • KEY FEEDS ZINC
  • KEY FEEDS IRON
  • KEY FEEDS MANGANESE
  • KEYLATE COPPER
  • LIQHUMUS
  • LIQUID MAXFOLI
  • MAX BZNFE
  • MAX FRUIT
  • MAXFOLI 10-40-10+ME
  • MAXFOLI 11-5-42+ME
  • MAXFOLI 20-20-20+ME
  • MAXFOLI CAN
  • MAXFOLI K
  • MAXFOLI ZINC PLUS
  • MAXMAJOR
  • MAXPLUS 9+B
  • MAXSOLI 10-40-10 (2MGO)+ME
  • MAXSOLI 11-5-38 (2MGO)+ME
  • MAXSOLI 16-8-24 (2MGO)+ME
  • MAXSOLI 18-18-18 (2MGO)+ME
  • MAXTECH
  • NITRO PLUS 9+B
  • PERLHUMUS
  • POWHUMUS
  • R-LIEF
  • SETT
  • STOLLER 10 S
  • STOLLER 10 X
  • STOLLER K-HIB
  • STOLLER N-HIB
  • STOLLER P-HIB
  • STOLLER’S ROOT POWER
  • MOVER
  • WHITE LABEL BORON
  • WHITE LABEL MAGNESIUM

Hızlı Ürüne Git

Tüm Ürünlere Geri Dön
Ürün Etiketi
Ürün Tescili

Sorunu Bildir Sizi Arayalım

MAXFOLI K

POTASYUM SÜLFAT

 

Garanti Edilen İçerik (w/w)
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) %50

 

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

 

BİTKİLER UYGULAMA ZAMANI YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU
Meyveler: Portakal, Limon, Mandalina, Greyfurt, Elma, Armut, Kayısı, Şeftali, Erik, Kiraz Meyve Tutumu ile başlayıp, 2 hafta ara ile 2-3 uygulama yapılır. 100 Litre Su/150-200 gr
Bağ İlk meyve tutumundan sonra birinci ve bundan 15 gün sonra ikinci uygulama. 100 Litre Su/150-200 gr
Çilek Fide dikiminden sonra 15-20 günlük aralıklarla 2-3 uygulama yapılır. 100 Litre Su/150-200 gr
Muz Meyve tutumu ile başlanır. 7-10 gün ara ile 2-3 uygulama yapılır. 100 Litre Su/150-200 gr
Hububat: Buğday, Arpa, Çeltik, Yulaf Sapa kalkma ve başaklanma döneminde 2 uygulama 100 Litre Su/150-200 gr
Sebzeler: Domates, Bezelye, Patlıcan, Fasulye, Kavun, Karpuz, Kabak, Hıyar, Biber, Meyveler fındık iriliğine geldikten sonra başlanır. 10-15 gün ara ile 3-4 uygulama yapılır. 100 Litre Su/150-200 gr
Marul, Ispanak, Lahana,

Maydonoz, Karnabahar,

İleri dönemde 15 gün arayla 2 uygulama yapılır. 100 Litre Su/150-200 gr
Havuç, Soğan, Sarımsak, Hasattan 30 gün önce 15 gün arayla 2 uygulama yapılır. 100 Litre Su/150-200 gr
Patates Hasattan 4 hafta önce 15 gün arayla 2 uygulama yapılır. 100 Litre Su/150-200 gr
Endüstri Bitkileri: Pamuk, Soya Fasulyesi, Yer Fıstığı, Mısır, Mercimek Pamukta bitkiler 4-5 yapraklı olunca kullanılmaya başlanır, koza tutma döneminde devam edilir. Diğer bitkiler için gelişme dönemi boyunca 3-4 uygulama yapılır. 100 Litre Su/150-200 gr
Tütün Hasattan 1 ay önce 1-2 uygulama 100 Litre Su/150-200 gr
Fındık, Kivi, Antep Fıstığı Bahar döneminde başlayarak bir sezonda 2-3 uygulama yapılır. 100 Litre Su/150-200 gr
Şeker Pancarı Bitkilere 4-6 yaprak döneminde başlayıp 15 gün arayla 3 uygulama yapılır. 100 Litre Su/150-200 gr
Zeytin Meyve tutumundan sonra 2 uygulama yapılır. 100 Litre Su/150-200 gr

Tel: +90 (232) 873 44 45 | Eposta: [email protected]

Facebook-f Twitter Youtube Instagram Linkedin
  • Stoller Türkiye
  • KVKK Aydınlatma Metinleri ve Çerez Politikamız
  • Yönet
Scroll to Top