İçeriğe atla

STOLLER TÜRKİYE

Facebook-f Twitter Youtube Instagram Linkedin
Web Ödeme
Teknik Destek
  • EN
  • RU
  • العربية
  • Anasayfa
  • Stoller
    • Stoller Türkiye
    • Tarihçe
    • Vizyon, Misyon ve Değerler
    • Stoller Akademi
    • Stoller Grup
  • Ürünler
  • Bitkiler
    • Gübreleme Programları
  • Haberler
  • Satış Ekibi
  • Deneme Sonuçları
  • İletişim
Menu
  • Anasayfa
  • Stoller
    • Stoller Türkiye
    • Tarihçe
    • Vizyon, Misyon ve Değerler
    • Stoller Akademi
    • Stoller Grup
  • Ürünler
  • Bitkiler
    • Gübreleme Programları
  • Haberler
  • Satış Ekibi
  • Deneme Sonuçları
  • İletişim

MAXMAJOR

  • ACTION DF-MIX
  • ALGROW
  • B-FORGE
  • BALANCE DF-30
  • BALANCER
  • BUD FEED
  • FLOWER POWER
  • FRUIT POWER
  • FULVAMIN
  • GOLDEN HARVEST PLUS GA
  • HARVEST MORE 10-55-10+TE
  • HARVEST MORE 12-35-5+ (4 CaO )+ TE
  • HARVEST MORE 20-20-20+TE
  • HARVEST MORE 5-10-27 (5,5 CaO+2,5 MgO)+TE
  • HARVEST MORE 5-5-45+TE
  • K-NOW
  • KEY FEEDS ZINC
  • KEY FEEDS IRON
  • KEY FEEDS MANGANESE
  • KEYLATE COPPER
  • LIQHUMUS
  • LIQUID MAXFOLI
  • MAX BZNFE
  • MAX FRUIT
  • MAXFOLI 10-40-10+ME
  • MAXFOLI 11-5-42+ME
  • MAXFOLI 20-20-20+ME
  • MAXFOLI CAN
  • MAXFOLI K
  • MAXFOLI ZINC PLUS
  • MAXMAJOR
  • MAXPLUS 9+B
  • MAXSOLI 10-40-10 (2MGO)+ME
  • MAXSOLI 11-5-38 (2MGO)+ME
  • MAXSOLI 16-8-24 (2MGO)+ME
  • MAXSOLI 18-18-18 (2MGO)+ME
  • MAXTECH
  • NITRO PLUS 9+B
  • PERLHUMUS
  • POWHUMUS
  • R-LIEF
  • SETT
  • STOLLER 10 S
  • STOLLER 10 X
  • STOLLER K-HIB
  • STOLLER N-HIB
  • STOLLER P-HIB
  • STOLLER’S ROOT POWER
  • MOVER
  • WHITE LABEL BORON
  • WHITE LABEL MAGNESIUM

Hızlı Ürüne Git

Tüm Ürünlere Geri Dön
Ürün Etiketi
Ürün Tescili

Sorunu Bildir Sizi Arayalım

MAXMAJOR

BİTKİSEL MENŞELİ SIVI ORGANİK GÜBRE

 

Garanti Edilen İçerik (w/w)
Toplam Organik Madde %40
Organik Karbon %18
Toplam Azot (N) %2
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) %4
pH Aralığı 3,9 – 5,9

 

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

 

 

BİTKİ ADI

UYGULAMA MİKTARI VE ŞEKLİ  

UYGULAMA ZAMANI

Damlama Sulama ile Topraktan Yapraktan
Tüm        Sera       Sebzeciliği (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye, Kavun, Karpuz, Soğan,Havuç, Patates, Çilek) vs.  1-1,5 lt / da 100 lt suya            100–125 cc Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.
Tüm  Açık   Alan  Sebzeciliği (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Fasulye, Kavun, Karpuz, Soğan, Havuç, Patates, Çilek) vs.  1-1,5 lt / da 100 lt suya              125-150 cc Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.
Tüm Yaprakları Yenen Kışlık Sebzeler (K.bahar, Pırasa, Ispanak, Marul, Kıvırcık, Aysberg ) vs. 1-1,5 lt / da 100 lt suya              125-150 cc İlkbahardan itibaren 20-30 gün aralıklar ile
Kavun, Karpuz, Kabak vs. 1-1,5 lt / da 100 lt suya               125-150 cc İlkbahardan itibaren 20-30 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.
Fidanlık, Süs Bitkileri vs. 0,5 lt / da 100 lt suya           100–125 cc Dikimden itibaren hasat sonuna kadar 15-20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.
Tüm Meyve Ağaçlarında (Elma, Armut, Şeftali, Kayısı, Ayva, Kiraz, Vişne, Badem Bağ, Zeytin ve Narenciye ) vs.  2-4 lt / da  100 lt suya               125-150 cc Üç uygulama tavsiye edilmektedir. 1.Tomurcuk ve çiçeklenmenin öncesinde  . 2. Meyve oluşumunda  .3. Hasat sonuna kadar
Tüm Endüstri Bitkileri (Mısır, Soya, Tütün, Pamuk, Ayçiçeği, Şeker Pancarı ) vs. 1-1,5 lt / da 100 lt suya             125-150 cc Bitkiler 10-15 cm boya ulaştıktan sonra 20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.
Tüm Tarla Bitkileri (Arpa, Buğday, Nohut, Mercimek) vs. 100 lt suya              125-150 cc Bitkiler 10-15 cm boya ulaştıktan sonra 20 gün ara ile 2-3 tekerrürde uygulanır.

Tel: +90 (232) 873 44 45 | Eposta: [email protected]

Facebook-f Twitter Youtube Instagram Linkedin
  • Stoller Türkiye
  • KVKK Aydınlatma Metinleri ve Çerez Politikamız
  • Yönet
Scroll to Top