KALSİYUM NİTRAT ÇÖZELTİSİ
Garanti Edilen İçerik (w/w)
Toplam Azot (N) | %9 |
Nitrat Azotu (NO3-N) | %9 |
Suda Çözünür Bor (B) | %0.17 |
Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) | %15 |
KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI
ÜRÜN ADI | YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU | UYGULAMA ZAMANI |
SEBZELER Domates, Biber Salatalık vs. | 100 Litre Su / 200-250 cc | Bitkilerin genç dönemlerinden (fide-fidan) başlayarak, her dönemde (çiçek öncesi-sonrası, meyve oluşumu, hasat öncesi vs.) uygulanır.
Bitkiyi tamamen kaplamaya yetecek kadar su kullandığınızdan emin olunuz. 15-20 gün aralıklarla uygulanabilir. Sık aralıklarla düşük dozlu uygulamalar yapmak daha etkilidir. |
Çilek, Kavun, Karpuz, Bağ, Muz | 100 Litre Su / 200-250 cc | |
Narenciye ve Meyve Ağaçları | 100 Litre Su / 200-300 cc | |
Süs Bitkileri Karanfil, Gül vs. | 100 Litre Su / 250-300 cc | |
Pamuk, Mısır, Soya, Yer Fıstığı | 100 Litre Su / 250-400 cc | |
Şeker Pancarı Patates, Havuç, Soğan | 100 Litre Su / 250-400 cc |