KALSİYUM KLORÜR ÇÖZELTİSİ
Garanti Edilen İçerik (w/w)
| Suda Çözünür Kalsiyum Oksit (CaO) | %12 |
| Suda Çözünür Bor (B) | %0.5 |
KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI
| BİTKİLER | UYGULAMA DOZLARI (Yapraktan) | UYGULAMA ŞEKLİ |
| Sebzeler; Domates, Salatalık, Biber vs | 200-250 cc/da veya 100 lt su | Bitkilerin genç dönemlerinden (fide-fidan) başlayarak, her dönemde (çiçek öncesi-sonrası, meyve oluşumu, hasat öncesi vs.) uygulanır.
Yapraktan uygulamalarda bitkiyi tamamen kaplamaya yetecek kadar su kullandığınızdan emin olunuz. 15-20 gün aralıklarla uygulanabilir. Sık aralıklarla düşük dozlu uygulamalar yapmak daha etkilidir. |
| Çilek, Kavun, Karpuz, Bağ, Muz, | 200-250 cc/da veya 100 lt su | |
| Narenciye ve Meyve Ağaçları | 200-300 cc/da veya 100 lt su | |
| Süs Bitkileri Karanfil, Gül vs | 200-300 cc/da veya 100 lt su | |
| Pamuk, Mısır, Soya, Yer Fıstığı | 200-400 cc/da veya 100 lt su | |
| Şeker Pancarı, Patates, Havuç Soğan | 200-400 cc/da veya 100 lt su |