AZOTLU GÜBRE ÇÖZELTİSİ
Garanti Edilen İçerik (w/w)
| Toplam Azot (N) | %25 |
| Üre Azotu (NH2-N) | %25 |
| Büresi Düşüktür |
KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI
| KULLANIM ALANI | KULLANIM DÖNEMİ | DAMLAMA SULAMA İLE UYGULAMA | YAPRAKTAN UYGULAMA |
| Armut, Elma, Şeftali, Kayısı,Erik, Vişne, Narenciye, Kivi | Vejetatif büyüme ve gelişim boyunca uygulayınız | 10-15 Lt/ Da | 100 Litre Suya 200-300 cc |
| Şaraplık Üzüm, Sofralık Üzüm, Zeytin | Vejetatif büyüme ve gelişim boyunca uygulayınız | 5-10 Lt/ Da | 100 Litre Suya 200-300 cc |
| Genel Ağaçlar | Vejetatif büyüme ve gelişim boyunca uygulayınız | 10-15 Lt/ Da | 100 Litre Suya 200-250 cc |
| Sebzeler Ve Çilek | Vejetatif büyüme ve gelişim boyunca uygulayınız | 10-15 Lt/ Da | |
| Fidanlıklar | Vejetatif büyüme ve gelişim boyunca uygulayınız | 5-10 Lt/ Da | 100 Litre Suya 200-250 cc |
| Süs Bitkileri, Çiçekler ve Çimler | Büyüme dönemi boyunca | 5-10 Lt/ Da | 100 Litre Suya 100-200 cc |
| Yemlik, Tahıllar ve Endüstriyel Ürünler | Büyüme dönemi boyunca | 1-3 Kg/ Da (4-5 lt suda sulandırarak) | |
| ** Toplam Doz Miktarını bölerek uygulayınız. | |||