İçeriğe atla

STOLLER TÜRKİYE

Facebook-f Twitter Youtube Instagram Linkedin
Web Ödeme
Teknik Destek
  • EN
  • RU
  • العربية
  • Anasayfa
  • Stoller
    • Stoller Türkiye
    • Tarihçe
    • Vizyon, Misyon ve Değerler
    • Stoller Akademi
    • Stoller Grup
  • Ürünler
  • Bitkiler
    • Gübreleme Programları
  • Haberler
  • Satış Ekibi
  • Deneme Sonuçları
  • İletişim
Menu
  • Anasayfa
  • Stoller
    • Stoller Türkiye
    • Tarihçe
    • Vizyon, Misyon ve Değerler
    • Stoller Akademi
    • Stoller Grup
  • Ürünler
  • Bitkiler
    • Gübreleme Programları
  • Haberler
  • Satış Ekibi
  • Deneme Sonuçları
  • İletişim

MOVER

  • ACTION DF-MIX
  • ALGROW
  • B-FORGE
  • BALANCE DF-30
  • BALANCER
  • BUD FEED
  • FLOWER POWER
  • FRUIT POWER
  • FULVAMIN
  • GOLDEN HARVEST PLUS GA
  • HARVEST MORE 10-55-10+TE
  • HARVEST MORE 12-35-5+ (4 CaO )+ TE
  • HARVEST MORE 20-20-20+TE
  • HARVEST MORE 5-10-27 (5,5 CaO+2,5 MgO)+TE
  • HARVEST MORE 5-5-45+TE
  • K-NOW
  • KEY FEEDS ZINC
  • KEY FEEDS IRON
  • KEY FEEDS MANGANESE
  • KEYLATE COPPER
  • LIQHUMUS
  • LIQUID MAXFOLI
  • MAX BZNFE
  • MAX FRUIT
  • MAXFOLI 10-40-10+ME
  • MAXFOLI 11-5-42+ME
  • MAXFOLI 20-20-20+ME
  • MAXFOLI CAN
  • MAXFOLI K
  • MAXFOLI ZINC PLUS
  • MAXMAJOR
  • MAXPLUS 9+B
  • MAXSOLI 10-40-10 (2MGO)+ME
  • MAXSOLI 11-5-38 (2MGO)+ME
  • MAXSOLI 16-8-24 (2MGO)+ME
  • MAXSOLI 18-18-18 (2MGO)+ME
  • MAXTECH
  • NITRO PLUS 9+B
  • PERLHUMUS
  • POWHUMUS
  • R-LIEF
  • SETT
  • STOLLER 10 S
  • STOLLER 10 X
  • STOLLER K-HIB
  • STOLLER N-HIB
  • STOLLER P-HIB
  • STOLLER’S ROOT POWER
  • MOVER
  • WHITE LABEL BORON
  • WHITE LABEL MAGNESIUM

Hızlı Ürüne Git

Tüm Ürünlere Geri Dön
Ürün Etiketi
Ürün Tescili

Sorunu Bildir Sizi Arayalım

MOVER

ÇÖZELTİDE BORATLI GÜBRE

 

Garanti Edilen İçerik (w/w)
Suda Çözünür Bor (B)

pH

%8

7-9

 

KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI

YAPRAK UYGULAMASI İÇİN TAVSİYE EDİLEN DOZLAR

ÜRÜN cc/da UYGULAMA ZAMANI
Tarla Bitkileri
(Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik)

 200-300

Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan   7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır
Endüstri Bitkileri
(Mısır, Pamuk Ayçiçeği, Soya)

 200-300

Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır
Açık Alan Sebzeciliğinde
( Kavun, Karpuz, Fasulye, Enginar )

200-300

Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır
Sera Sebzeciliğinde
(Domates, Biber, Patlıcan)

200-300

Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır
Meyve Ağaçları

(Badem,Bağ, Antep Fıstığı, Erik, Kaysı, Şeftali, Kiraz, Elma,Muz, Zeytin ve Narenciye)

 

200-300

Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır.

Tel: +90 (232) 873 44 45 | Eposta: [email protected]

Facebook-f Twitter Youtube Instagram Linkedin
  • Stoller Türkiye
  • KVKK Aydınlatma Metinleri ve Çerez Politikamız
  • Yönet
Scroll to Top