ÇÖZELTİDE BORATLI GÜBRE
Garanti Edilen İçerik (w/w)
Suda Çözünür Bor (B)
pH |
%8
7-9 |
KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI
YAPRAK UYGULAMASI İÇİN TAVSİYE EDİLEN DOZLAR
ÜRÜN | cc/da | UYGULAMA ZAMANI |
Tarla Bitkileri (Buğday, Arpa, Yulaf, Çeltik) |
200-300 |
Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır |
Endüstri Bitkileri (Mısır, Pamuk Ayçiçeği, Soya) |
200-300 |
Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır |
Açık Alan Sebzeciliğinde ( Kavun, Karpuz, Fasulye, Enginar ) |
200-300 |
Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır |
Sera Sebzeciliğinde (Domates, Biber, Patlıcan) |
200-300 |
Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır |
Meyve Ağaçları
(Badem,Bağ, Antep Fıstığı, Erik, Kaysı, Şeftali, Kiraz, Elma,Muz, Zeytin ve Narenciye) |
200-300 |
Meyve olgunlaşma döneminde 7-14 gün aralıklarla uygulanır. Gelecek sezona hazırlık amacı ile hasattan 7-10 gün sonra uygulama tekrarlanır. |