NPK GÜBRE ÇÖZELTİSİ
Garanti Edilen İçerik (w/w)
Toplam Azot (N) | %10 |
Nitrat Azotu (NO3-N) | %1,5 |
Üre Azotu (NH2-N) | %8,5 |
Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5) | %8 |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | %5 |
Suda Çözünür Bor (B) | %0,01 |
Suda Çözünür Bakır (Cu) | %0,01 |
Suda Çözünür Demir (Fe) | %0,03 |
Suda Çözünür Mangan (Mn) | %0,02 |
Suda Çözünür Çinko (Zn) | %0,03 |
Biüresi Düşüktür |
KULLANIM ALANI, ŞEKLİ, ZAMANI ve MİKTARI
ÜRÜN | UYGULAMA ZAMANI | YAPRAKTAN UYGULAMA DOZU |
YAPRAĞI YENEN SEBZELER (Marul, Kıvırcık, Aysberg, Pırasa, Maydonoz, Ispanak, Karnabahar vb.) | Bitki yaprakları 2-3 adet olunca ve 2. çapadan sonra 15 gün ara ile 3-4 defa uygulanır. | 100 lt su 200-300 cc |
SEBZELER (Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Karalahana vb.) | İlk tomurcuk, ilk çiçek başlangıcında meyve halinde 3-4 defa uygulanır. | 100 lt su 200-300 cc |
YUMRULU BİTKİLER (Havuç, Patates, Soğan, Sarmısak, Kavun, Karpuz, Kabak vb.) | Bitki yaprakları 2-3 adet olunca ve 2. çapadan sonra 15 gün ara ile 3-4 defa uygulanır. | 100 lt su 200-300 cc |
MEYVELER(Şeftali, Kayısı, Elma, Muz, Kiraz, Erik, Armut, Kivi, Narenciye, Bağ v.b.) | Çiçeklenme öncesi %50 çiçeklendiğinde ve 10-15 gün ara ile 3-4 defa uygulanır. | 100 lt su 200-300 cc |
FINDIK | İlk uygulama meyve tutumu ile beraber daha sonraki uygulamalar 20-25 gün ara ile toplam 2-3 defa uygulanır. | 100 lt su 200-300 cc |